• Meksikasayağı pendirli kesadiya (quesadilla) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10519

Tarix : 10.01.2016, 17:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
4 tortiya çörəyi və yaxud lavaş (lavaş çox nazikdirsə, 8 lavaş)
Təxminən 2 stəkan sürtgəcdən keçirilmiş pendir (Çedar pendiri, Hollad pendiri, Mozarella pendirili – bunların qarışığından istifadə edə bilərsiniz)
kərə yağı

Hazırlanması:
Tortiya və yaxud lavaşın yarısına şəkildə gördüyünüz kimi pendir səpin.
Lavaşın digər tərəfiylə pendiri örtün.
Teflon tavada bir çay qaşığı kərə yağı əridin. Kesadiyanın hər iki tərəfini qızardın. Hər kesadiya üçün kərə yağı qızdırın. Bir başqa variant əsasında kesadiyaları yağsız tavada bişirə bilərsiniz, sonra isə üstünə kərə yağı çəkib süfrəyə verə bilərsiniz.
Bişən kesadiyaları isti-isti doğrayıb süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: bilərsiniz, kesadiya, pendir, lavaş, tavada, yaxud, pendiri, variant, başqa, Tortiya, nazikdirsə, unundan, Kesadiya, hazırlaya, doğranmış, lavaşdan, süfrəyə, üstünə, kesadiyaları, ispanca
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN