Tərkibi:lavaş
200 q hisə verilmiş kolbasa
100 q pendir
50 q mayonez
200 q pomidor
200 q bolqar istiotu
100 q kələm
göyərti
zövqə görə duz və istiot
Hazırlanması:Tərəvəzləri təmizləyib kiçik kub və ya uzunsov formada doğrayın. Kolbasanı nazik dilimlərə doğrayın, pendiri isə sürtkəcin xırda gözündən keçirin.
Lavaşa mayonez çəkin, üzərinə tərəvəzləri, kolbasanı və pendiri düzün, duz və istiot vurduqdan sonra isə büküb birazca qızdırın.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, pendiri, mayonez, doğrayın, Lavaşa, çəkin, üzərinə, keçirin, gözündən, lavaş, sürtkəcin, xırda, tərəvəzləri, kolbasanı, birazca, qızdırın, olsun, büküb, sonra, düzün