Tərkibi:
4 yumurta
0,5 st. süd
azca duz
İçlik üçün:
1 ədəd bolqar bibəri
3 göbələk
2 pomidor
duz, istiot
50 qr. holland pendiri
Qızartmaq üçün yağ
Hazırlanması:
Bibər, soyulmuş pomidor, göbələk xırda doğranır və qarışdılır.
Tavaya yağ qoyulur və tərəvəzlər yağda hazır olanadək qovurulur.
Yumurta mikserlə çalınır və bura süd əlavə edilib bir daha çalınır. Duz əlavə edilir.
Tavaya yağ tökülür və qızmış tavaya süd-yumurta qarışığı tökülür.
Qayqanaq özünü tutanda içlik qayqanağın bir tərəfinə yayılır və qayğanağın digər tərəfi üstünə qatlanaraq kənarları yüngülcə basılır.
Qayqanaq hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: pomidor, Tavaya, Qayqanaq, tökülür, göbələk, yumurta, əlavə, çalınır, tutanda, içlik, özünü, qızmış, qayqanağın, tavaya, qarışığı, qayğanağın, yüngülcə, kənarları, basılır, hazırdır