• Yumurtalı pomidor dolması (səhər yeməyi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7418

Tarix : 19.12.2016, 12:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 0-10

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Ragima Eldarova




Tərkibi:
Pomidor 4 ədəd
Yunurta 4 ədəd
Kərə yağı 50q
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Zövqünüzə görə göyərti Pomidorların qapaqlarını ehmalca yuxarı hissəsindən kəsib ayırın. Sonra çay qaşığı ilə pomidorlarlın içini təmizləyin. Təmizlənmiş pomidorları bütov halda kərə yağı ilə 3-5 dəqiqə ərzində dərin tavada qapağı örtmədən(!) qızardın. Qızardılan pomidorlar soyuyandan sonra, duz və istiotu pomidorun içinə əlavə edin. Hər bir yumurtanı bir pomidorun içinə yerləşdirin. Sobanızı 200 dərəcəyə qədər isidin. Yumurtanın ağı bişənə qədər, dolmalarınızı bişirməyə davam edin. Hazır dolmaları zövqünüzə görə göyərti ilə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: göyərti, içinə, pomidorun, qədər, əlavə, yerləşdirin, Sobanızı, yumurtanı, istiotu, Qızardılan, pomidorlar, soyuyandan, sonra, dərəcəyə, isidin, dolmaları, zövqünüzə, süfrəyə, bilərsiniz, Hazır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN