• Yuxalı blinçik resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 148

Tarix : 11-07-2017, 19:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●hazır yuxa(lavaş)
●300 q farş olunmuş ət
●2 baş soğan
●0,5 stəkan yumru düyü
●sumağ
●sarıkök,duz,istiot
●göyərti( keşniş, şüyüt,soğan)

Hazırlanması:
əvvəlcə düyünü yuyub qoyuruq qaynamağa.Bir yandan da əti, xırda doğranmış soğan ilə qizardırıq,sonra doğranmış göyərtini və ədviyyatları əlavə edirik.Mən biraz turş sevdiyimə görə sumağını çox vururuam.Düyü qaynayıb yaxşıca bişdikdən sonra qarışımın üzərinə əlavə edib qarışdırırıq.Hazır olmuş içliyi yuxanın arasına qoyuq bükürük.İstəsəniz sonra yağda da qızarda bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, sonra, doğranmış, əlavə, yaxşıca, qarışımın, üzərinə, bişdikdən, qaynayıb, sevdiyimə, sumağını, vururuam, qarışdırırıq, olmuş, yağda, İstəsəniz, qızarda, bilərsiniz, hazırlayın, bükürük
BİZİ İZLƏYİN