• Xərçəngin qarşısını alan ƏN TƏSİRLİ MƏHSULLAR müəyyən edildi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1006

Tarix : 16.06.2018, 14:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları




Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün daha faydalı qidanı müəyyən edib.
Nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.
Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.
Etiketlər: bağırsaq, xəstəliklərinin, hüceyrənin, zərərli, komponentləri, autofagiyaya, məlum, tədqiqatlar, nəticəsində, etməsi, qidalar, təsir, inkişaf, etməsinin, qarşısını, proseslərinin, iltihab, Aparılan, göstərir, orqanizmdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN