• Əti banan qabığının üzərinə qoyun. Bunu biləndən sonra həmişə belə edəcəksiniz!

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 164

Tarix : 16.09.2018, 14:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları


Bundan sonra sobada ət bişirərkən, onu banan qabığının üzərində bişirin. Bişirdiyiniz ətin necə dadlı, yumuşaq, ətirli, gözəl görünüşlü olduğunu görüb inanmayacaqsınız. Sanki ən bahalı restoranlarda bişmiş ət yeyirsiniz. Bunu yeyən yaxınlarınız sizi tərifləyəcək.
Ən əsası isə çox sağlıqlı yemək bişirmiş olacaqsınız, çünki banan qabığındakı çox zəngin minerallar və vitaminlər ətin tərkibinə keçəcək.
Bir bonus da qazanmış olacaqsınız. bişirdiyiniz ət qətiyyən yanmayacaq.

Etiketlər: olacaqsınız, banan, bişirmiş, çünki, qabığındakı, yemək, sağlıqlı, yaxınlarınız, tərifləyəcək, əsası, zəngin, minerallar, bişirdiyiniz, qətiyyən, yanmayacaq, qazanmış, bonus, vitaminlər, tərkibinə, keçəcək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica