• Əti banan qabığının üzərinə qoyun. Bunu biləndən sonra həmişə belə edəcəksiniz!

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 024

Tarix : 16-09-2018, 14:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları


Bundan sonra sobada ət bişirərkən, onu banan qabığının üzərində bişirin. Bişirdiyiniz ətin necə dadlı, yumuşaq, ətirli, gözəl görünüşlü olduğunu görüb inanmayacaqsınız. Sanki ən bahalı restoranlarda bişmiş ət yeyirsiniz. Bunu yeyən yaxınlarınız sizi tərifləyəcək.
Ən əsası isə çox sağlıqlı yemək bişirmiş olacaqsınız, çünki banan qabığındakı çox zəngin minerallar və vitaminlər ətin tərkibinə keçəcək.
Bir bonus da qazanmış olacaqsınız. bişirdiyiniz ət qətiyyən yanmayacaq.
Etiketlər: olacaqsınız, banan, bişirmiş, çünki, qabığındakı, yemək, sağlıqlı, yaxınlarınız, tərifləyəcək, əsası, zəngin, minerallar, bişirdiyiniz, qətiyyən, yanmayacaq, qazanmış, bonus, vitaminlər, tərkibinə, keçəcək
BİZİ İZLƏYİN