• Bu qidaları soyuducuya qoymayın!

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 105

Tarix : 7.11.2018, 14:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları


Qəhvə
Dondurucudakı nəm səviyyəsi dondurucunun qabağını hər açıb bağladığınızda dalğalanır və dəyişir. Bu da qəhvə çəyirdəklərinə təsir edir.

Çiy tərəvəzlər
Tərkiblərində su olduğu üçün onları soyuducuya qoymaq elə də yaxşı seçim deyildir. Tərəvəzlər donduğu üçün yumşalırlar.

Qızarmış qidalar
Üzərilərindəki təbəqə dondurucada zərər gördüyü üçün saatlarla isitsəniz də, əvvəlki kimi olmaz.

Meyvələr
Qarpız, portağal, limon, alma, armud və greyfut dondurucu da saxlanmamalıdır.

Pendir
Bir çox pendir növünün tərkibində yüksək səviyyədə su var. Soyuducuya qoyduğunuz an tərkibləri pozular.

Etiketlər: Qarpız, Meyvələr, portağal, limon, armud, olmaz, əvvəlki, zərər, dondurucada, gördüyü, saatlarla, isitsəniz, greyfut, dondurucu, Soyuducuya, səviyyədə, qoyduğunuz, tərkibləri, pozular, yüksək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica