• Alçanı duzla yemək insanı kökəldir

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9909

Tarix : 1.12.2016, 15:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları




Mütəxəssislərin qənaətinə görə, duzlanaraq yeyilən alça ödün yaranmasına səbəb ola bilər. Eyni zamanda kökəlməyə də yol açar.

Potasium, maqnezium ve fosforla zəngin olan alça pəhrizlərdə istifadə edilir. Ancaq mütəxəssislər alçanın duzlanaraq yeyilməsinin orqanizmdə su toplanmasına və ödün yaranmasına səbəb olduğunu bildirir. Bu da dolayı yolla kökəlməyə gətirib çıxarır.
Etiketlər: kökəlməyə, səbəb, yaranmasına, duzlanaraq, mütəxəssislər, toplanmasına, orqanizmdə, yeyilməsinin, olduğunu, alçanın, dolayı, çıxarır, gətirib, yolla, Ancaq, bildirir, pəhrizlərdə, zamanda, bilər, yeyilən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN