• Ət

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 243

Tarix : 10-06-2017, 16:00

Bölmə : Qidalanma qaydaları


Sağlamlığımızı qorumaq üçün lazım olan protein, dəmir, yağ turşuları ilə zəngin olan ət yanaşı olaraq saglamliğa ziyan vuran doymuş yağ və xolesterola da malikdir. Buna görə də xüsusən qırmızı ətin diqqətli istifadəsi məsləhət görülür. Əgər qırmızı ət yemirsinizsə daha az yağlı və daha sağlıqlı alternativi olan toyuq, hündüşka əti və balığa üstünlük verə bilərsiniz. Bitkilərdən protein qaynağı olan lobya istifadə edə bilərsiniz. Amma bitki mənşəli qaynaqlar ət qədər dəmir və zülal malik olmadığı üçün qidalanmağınızı müxtəlif qidalarla zənginləşdirməyiniz məsləhətdir.
Etiketlər: dəmir, qırmızı, protein, bilərsiniz, hündüşka, istifadə, bitki, lobya, qaynağı, üstünlük, mənşəli, Bitkilərdən, balığa, qədər, müxtəlif, qidalarla, zənginləşdirməyiniz, məsləhətdir, qidalanmağınızı, olmadığı
BİZİ İZLƏYİN