• Göyərtili plov resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4649

Tarix : 21.08.2017, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Aş - Plov

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
4 st uzun duyu
3 st bulyon
1 st su
1 dəstə cəfəri
1 dəstə şüyüd
duz

Hazırlanması:
Düyünü suda 1 saat isladırıq. Bu arada göyərtiləri xırda-xırda doğrayırıq. Qazana 1 st su, bulyon və düyünü töküb, vam odda 10-15 dəq bişiririk (suyu azacıq çəkilənə kimi). Sonra üzərinə göyərtiləri əlavə edib, 45-50 dəq bişirməyə davam edirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: bulyon, göyərtiləri, xırda, dəstə, Sonra, çəkilənə, azacıq, üzərinə, edirik, davam, bişirməyə, əlavə, bişiririk, Qazana, Düyünü, şüyüd, cəfəri, isladırıq, arada, düyünü
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN