• Gül kələmi yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 711

Tarix : 1.08.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
yarım gül kələmi
4 ədəd orta ölçülü pomidor
1 ədəd baş soğan
1 diş sarımsaq
2 x.q. tomat pastası və ya ketçup
bitki yağı
duz
1/3 ç.q. qara və qırmızı istiot
1/3 ç.q. sarıkök
1/3 ç.q. zəncəfil
1/3 ç.q. darçın
cəfəri və ya nanə

Hazırlanması:
İlk öncə soğan və sarımsağı kub-kub doğrayıb, bitki yağında azca qızardırıq. Bütün ədviyyatları və tomatı əlavə edib, üzərinə kələmi tökürük və yaxşıca qarışdırırıq. Kələm ədviyyatlarla tam qarışıb, narıncı rəng aldıqdan sonra qabığı soyulmuş və kub-kub doğranmış pomidoru da qarışımın üzərinə əlavə edirik və bişiririk. Süfrəyə verərkən üzərinə cəfəri və ya nanə tökmək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, cəfəri, bitki, soğan, əlavə, kələmi, qarışıb, aldıqdan, narıncı, qarışdırırıq, yaxşıca, sonra, Kələm, ədviyyatlarla, soyulmuş, bişiririk, Süfrəyə, verərkən, tökmək, edirik
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica