• Yarpaq dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1139

Tarix : 12.08.2017, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
mal və ya qoyun əti
baş soğan
yumru düyü
keşniş, şüyüd, nanə
duz, istiot
üzüm yarpağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə ət və soğanı ətçəkən maşında çəkirik. Sonra üzərinə düyü, doğranmış keşniş, şüyüd, nanə və duz, istiot əlavə edib, qarışdırıq. Hazır olmuş içliyi yarpağa büküb, qazanda bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, şüyüd, keşniş, olmuş, Hazır, əlavə, qarışdırıq, içliyi, büküb, bişiririk, qazanda, doğranmış, yarpağa, çəkirik, Əvvəlcə, yarpağı, yumru, soğan, soğanı, ətçəkən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica