• Turşulu ət qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 825

Tarix : 11.08.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
400 qr ət
2 ədəd baş soğan
2 x.q. alça turşusu(sıyıq halda olan)
duz, istiot, pul bibər
200 ml qaynamış su
1 st zoğal və ya albalı

Hazırlanması:
Əvvəlcə əti kub şəklində doğrayıb, yağda 10 dəq qovururuq. Sonra soğanı uzunsov dograyıb, ətin üzərinə əlavə edirik və 15dəq. bişiririk. 15 deq de belece bisirin. Zoğal və ya albalı və alça turşusunu da ət qarışımına töküb, 5dəq daha qovururuq. Sonda üzərinə su, duz, istiot, pul bibər əlavə edib, aşağı odda bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, bişiririk, qovururuq, əlavə, bibər, albalı, istiot, Sonda, 15dəq, edirik, töküb, aşağı, belece, turşusunu, Zoğal, bisirin, qarışımına, soğanı, qaynamış, zoğal
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica