• Asan və dadlı - kartof dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2956

Tarix : 20.08.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
mal əti,
kartof,
yağ,
pomidor,
soğan,
holland pendiri

Hazırlanması:
Əvvəlcə əti soğanla birlikdə ət çəkən maşıından çəkirik və yağda biraz qovururuq. Çox qovurmağa ehtiyac yoxdur, çünki daha sonra sobada da bişiririk. Kartofların qabığını soyub, bütöv halda suda 5 dəqiqə qaynadırıq. Daha sonra içini ovub, çıxardırıq. Yerinə isə qovurduğumuş qiymədən yerləşdiririk. Soba qabına yağ töküb, xırda doğranmış pomidor və hazırladığımız kartofları düzürük. 180 dərəcə istilikli sobada bişiririk.
*Qeyd. Zövqə görə üzərinə holland pendiri də əlavə etmək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, sobada, pendiri, holland, bişiririk, pomidor, yerləşdiririk, qabına, Yerinə, içini, çıxardırıq, töküb, qovurduğumuş, qiymədən, hazırladığımız, Zövqə, üzərinə, əlavə, etmək, istilikli
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica