• Buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8616

Tarix : 12.01.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Qoyun əti
Quyruq
Soğan
Pomidor
Bibər
Cəfəri
Duz, istiot
1 st su

Hazırlanması:
Əvvəlcə doğranmış əti qazana yığırıq. Üzərinə doğranmış quyruq,soğan, pomidor,bibər və cəfərini qat qat düzüb,duz,istiot vururuq. Sonda 1st da su əlavə edib, qazanın qapağını kip bağlayıb, vam odda bişiririk.

Nuş olsun!


Etiketlər: doğranmış, istiot, vururuq, düzüb, cəfərini, bibər, bişiririk, Sonda, qapağını, qazanın, əlavə, pomidor, bağlayıb, quyruq, Bibər, Pomidor, Soğan, Quyruq, Cəfəri, Əvvəlcə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN