• Balıq buğlaması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2692

Tarix : 27.09.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Hüsniyyə


Tərkibi:
1 orta ölçülü balıq ( istəyə uyğun kiçik 4-5 balıq da istifadə etmək olar )
2 baş soğan
2 iri kartof
1 -2 şirin bibər
1/2 limon
5-10 ədəd turş alça qurusu
4-5 ədəd turş alça (olmasa da olar mövsümə uyğun )
2 dəfnə yarpağı
1 dəstə keşniş
1 dəstə şüyüd
1/2 dəstə göy soğan
3-4 yarpaq nanə(olmasa da olar)
Biraz yağ
1 st su (tez qurusa əlavə etmək olar)

Hazırlanması:
Balığı doğruyuruq ,soğanı və kartofu da halqa doğruyub düzürük tavaya,göyərtiləri xırda doğruyuruq və üzərinə tökürük və limonları ,alçaları və alça qurusunu da üstdən yerləşdiririk ,nanə və dəfnə yarpaqlarını da yerləşdirib üzərinə yağ və su tökürük ,qoyuruq ocağın üstünə bişməyə,hərdən nəzarət edin ki,suyu quruyub yapışmasın(yanmasın) , su qurusa əlavə edin,kartof və balığı yoxlayın, bişiblərsə yemək hazırdı

Nuş olsun!

Etiketlər: dəstə, soğan, kartof, olmasa, dəfnə, etmək, balıq, əlavə, üzərinə, qurusa, uyğun, yerləşdirib, tökürükqoyuruq, qurusunu, limonlarıalçaları, tökürük, ocağın, üstdən, yerləşdiririknanə, yarpaqlarını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica