• Hind quşu şnitzel resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 511

Tarix : 28.09.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
0,5 hind quşu
1 yumurta
4 x.q. süd
3 x.q. un
5 x.q. üyüdülmüş suxari
duz
istiot

Qarnir:
Şnitselin yanına adətən kartof püresi verilir. Mən sadəcə soyutma kartof və xamalı göbələk etdim.

Hazırlanması:
1.Hind quşu əti nazik kəsilir. Şəkildə gördüyünüz kimi böyük və nazik tikə olmalıdır.
2.Bir qabda yumurtanı və südü çırpın.
3.Suxari qırıntılarını yastı qaba tökün, unuda başka yastı qaba tökün.
4.Ətə duz və istiot səpin.
5.Əvvəl una batırın, sonra yumurta qarışımına və ən sonda suxariyə yaxşı batırın.
6.Tavaya bol yağ əlavə edin və qızdırın.
7.İki tərəfini qızılı rəngə qədər qızardın.
400 qr. göbələk
250 qr. xama
1.Dərin və qalın qazana xamanı əlavə edin.
2.Göbələyi kəsin və qaynayan xamanın içinə əlavə edin. Tez tez qarışdırın ki, dibi tutmasın.
3.Suyu çəkiləndə və qatılaşanda qazanın altını keçirdin.
4.Duz və istiot əlavə edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, istiot, kartof, yastı, göbələk, nazik, tökün, batırın, yumurta, rəngə, suxariyə, qızardın, qədər, tərəfini, Dərin, yaxşı, qızdırın, Tavaya, qızılı, xamanı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica