• İspansayağı sarımsaqlı krevet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 548

Tarix : 6.05.2018, 18:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
500 qr. krevet (dondurulmuş və ya təzə)
4 x.q. zeytun yağı
1/2 limon
1 ç.q. qırmızı istiot (pul bibər)
1 diş sarımsaq
duz

Hazırlanması:
Tavaya zeytun yağı əlavə edin.
Sarımsağı xırda xırda doğrayın.
Sarımsağı və qırmızı bibəri tavaya əlavə edin. 1-2 dəq. qovurun, amma yanmamalıdır. Rəngini dəyişməməlidir.
Tavaya limonun suyunu sıxın.
Krevetləri əlavə edin və 3 dəqiqə gur xodda qızardın.
Krevetləri isti servis edin

Krevetləri çox bişirən zamab əti bərkiyir və dadı gedir. 3 dəqiqə kifayyətdir.
Krevetləri bişirməmişdən əvvəl bel tərəfindən biraz bıçaqla kəsin və içindəki qara ipi çıxardın. Sonra suyun altında yuyun. Bunu az adam edir amma bu vacibdir.
Dondurulmuş krevet alanda onlara diqqətlə baxın. Qara başdı krevetlər xarabdır. Sarı və tünd ayaqlı krevetlər xarabdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: Krevetləri, əlavə, zeytun, xırda, krevet, dəqiqə, Tavaya, Sarımsağı, xarabdır, krevetlər, qırmızı, Sonra, əvvəl, çıxardın, içindəki, kəsin, bıçaqla, biraz, tərəfindən, Dondurulmuş
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica