Tərkibi:Badimcan-2 ədəd
Gül kələmi-250 qr.
Göbələk-250 qr.
Baş soğan-2 ədəd
Pomidor-2 ədəd
Sarimsaq-2 diş
Bolqar bibər-2 ədəd
Kartof-3 ədəd
Tomat pastasi-1 x.q.
Hazırlanması:Kartofu, badimcani, bolqar bibəri, gobələyi kubik şəklində kəsirik. Ayri ayriliqda tavada günəbaxan yağında qizardirıq.
Dərin qazana lay-lay yigiriq.
Gül kələmini rendələyib, suda biraz bişiririk 5 dəq. hardasa.
Bişəndə yiğiriq başka tərəvəzdərin üstünə.
Ayri tavada baş soğani və sarimsağı kəsib, qizardiriq. Üstünə qabığı təmizdənmiş ve kubik şəklində kəsilmiş pomidoru əlavə edirik. Tomat pastasini 4 x. q. suyla qarişdirib əlavə edirik. Duz, istiot, sarikök ve başka istədiyiniz ədviyyatı əlavə edirik (men cirə əlavə etdim). Bu sousu tərəvəzdərin üstünə əlavə edirik. Bağli qapaqla 30 deqiqə bişiririk.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, edirik, tavada, şəklində, üstünə, tərəvəzdərin, başka, bişiririk, Tomat, kubik, kəsib, qizardiriq, Üstünə, qabığı, sarimsağı, soğani, qapaqla, Bağli, sousu, etdim