• Gül kələmi mantısı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 373

Tarix : 5.02.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
1 gül kələm
250 qr. çəkilmiş mal əti
2 baş soğan
2 x.q. tomat pastası
1 ç.q. quru nanə
1/2 ç.q. paprika

Sous:
Qatıq
Sarımsaq

Hazırlanması:
Gül kələmini bölürük və duzlu, limonlu suda bişiririk. Bişəndə süzürük süzqəcə.
Baş soğanı xırda kəsib günəbaxan yağında qızardırıq. İçinə əti əlavə edirik bir yerdə qızardırıq. Tomat pastası və ədviyyatları əlavə edirik. Ət yağa düşəndə altını keçirdirik.
Sarımsaq qatıq hazırlayırıq.
Əvvəlcə boşqaba bişmiş gül kələmk düzürük üstən sous tökürük və ən sonda boşqaba ət qoyuruq.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, qızardırıq, Sarımsaq, boşqaba, pastası, ədviyyatları, düşəndə, Tomat, altını, yerdə, qoyuruq, sonda, keçirdirik, qatıq, kələmk, düzürük, bişmiş, tökürük, hazırlayırıq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica