• Şirin kartoflu balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 340

Tarix : 16.09.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
1 batat (şirin kartof)
1 dəstə sparja( qulancar)
2 balıq (məndə forel balığı)
2 x.q. italyan otları (quru)
duz
istiot
4 x.q. zeytun yağı
1 limon

Hazırlanması:
Kartofu istədiyiniz formada kəsirik. Sparjanı yarıdan kəsirik. Üstünə zeytun yağı və italyam otları tökürük. Yaxşı qarışdırırıq. Soba qabına düzürük. Balığa duz, istiot vururuq və tərəvəzdərin üstünə düzürük. Limonu yarıdan bölüb üstünə sıxırıq və yanına düzürük. 200 dərəcədə 30-40 dəq. bişir

Nuş olsun!

Etiketlər: düzürük, istiot, zeytun, yarıdan, otları, üstünə, kəsirik, Balığa, vururuq, kartof, qabına, Yaxşı, qarışdırırıq, tərəvəzdərin, şirin, dərəcədə, bişir, yanına, sıxırıq, Limonu
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica