Tərkibi:7 ortaboy kartof
300 q bitki yağı
duz
Hazırlanması:Kartofu təmizləyib yuyun, sonra barmaqdan bir az nazik qalınlıqda uzunasına doğrayın. Salfetlə qurudun.
Dərin qazana və ya tavaya bitki yağı töküb onu qızdırın.
Kartofu isti-isti yağa töküb hərtərəfli qızardın, kəfkirlə çıxarıb xırda gözlü aşsüzənə yığın.
Yağı süzüləndən sonra boşqablara yığın, yalnız bundan sonra üzərinə duz səpin. Süfrəyə isti-isti verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: xırdagözlü, sonra, yığın, bitki, Kartofu, töküb, gözlü, qızardın, aşsüzənə, xırda, süzüləndən, çıxarıb, kəfkirlə, yalnız, Süfrəyə, verin, olsun, səpin, üzərinə, hərtərəfli, bundan