• Pisto resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10540

Tarix : 15.09.2014, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 qabaq
2 badımcan
2 şirin bibər
1 baş soğan
2 diş sarımsaq
4 pomidor
50 q zeytun yağı
1 dəstə reyhan
2 bişmiş yumurta
1 ç.q. paprika
0,5 ç.q. üyüdülmüş zirə toxumu
1/4 ç.q. üyüdülmüş mixək

Hazırlanması:
Qabaq, badımcan, pomidor və soğanı iri kubik, soğanı yarımhalqa, şirin bibəri saman kimi, sarımsağı çox xırda doğrayın.

Yağı qızdırın. Əvvəlcə soğanı qovurun, şəffaf olanda qabaq və badımcanı əlavə edib yarımbişmiş hala gələnədək arada qarışdıra-qarışdıra bişirin. Bibəri əlavə edib daha 7 dəqiqə bişirin. Sonra pomidor, sarımsaq və ədviyyatı əlavə edin. Tavanın qapağını qoyub tərəvəzlər yumşalınca bişirin.

Hazır olandan sonra üzərinə göyərti səpin, dilimlənmiş bişmiş yumurta düzün.

Pistonu həm isti, həm də soyuq halda yemək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişirin, soğanı, əlavə, pomidor, üyüdülmüş, bişmiş, yumurta, qarışdıra, badımcan, sarımsaq, qabaq, şirin, qoyub, yumşalınca, qapağını, tərəvəzlər, dəqiqə, Bibəri, Hazır, Sonra
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN