Tərkibi:1 toyuq (yaxud bud və qanadlar)
2 baş soğan
1 heyva
bitki yağı
duz
istiot
bulyon, yaxud su
100 q göy noxud konservi
50 ml ağ şərab
2-3 dəfnə yarpağı
Hazırlanması:Toyuq ətini duzlayıb-istiotlayın, bitki yağında qovurun, bir ləyənə yığın.
Elə həmin tavada dilimlənmiş heyvanı qovurun. Onu da ləyənə yığın.
Həmin tavada soğanı qovurun (çox qızartmayın). Toyuq və heyvanı əlavə edin, qarışdırın, şərab əlavə edin. Bir qədər buxarlanandan sonra bulyon əlavə edin. 20 dəqiqə bişirin.
Göy noxud əlavə edib 5-7 dəqiqə, hazır olanadək bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qovurun, noxud, ləyənə, şərab, dəqiqə, Toyuq, bulyon, yaxud, tavada, yığın, heyvanı, bitki, bişirin, soğanı, Həmin, qızartmayın, buxarlanandan, olanadək, olsun