• Sobada bişmiş yumşaq kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 799

Tarix : 13-02-2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Rəndələnmiş pendiri
Duz, istiot
Ədviyyatlar - zövqə görə
kərə yağı

Hazırlanması:
Kartofu yaxşı yuyub qurudun. Daha sonra kartofu biri birindən ayırmamaq şərti ilə nazik halqalar formasında doğrayın. Yəni alt hissəsi şəkildə gördüyümüz kimi kəsilməmiş qalsın. Daha sonra kartofa duz, istiot və zövqünüzə görə digər ədviyyatlar vurun. Tavanı yağlayın. Kartofları tavaya yerləşdirin. Kiçik yağ dilimlərini kartofun üzərinə bir neçə yerdən yerləşdirin. Sobada bişməyə yerləşdirin. Bişməyinə 10-15 dəqiqə qalmış üzərinə pendir səpin. İsti-isti yeməyi məsləhət görürük.

Nuş olsun!
Etiketlər: yerləşdirin, istiot, üzərinə, sonra, dilimlərini, kartofun, Kiçik, Kartofları, ədviyyatlar, vurun, Tavanı, yağlayın, tavaya, Sobada, səpin, yeməyi, məsləhət, görürük, pendir, qalmış
BİZİ İZLƏYİN