• Sobada bişmiş yumşaq kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 459

Tarix : 13.02.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Rəndələnmiş pendiri
Duz, istiot
Ədviyyatlar - zövqə görə
kərə yağı

Hazırlanması:
Kartofu yaxşı yuyub qurudun. Daha sonra kartofu biri birindən ayırmamaq şərti ilə nazik halqalar formasında doğrayın. Yəni alt hissəsi şəkildə gördüyümüz kimi kəsilməmiş qalsın. Daha sonra kartofa duz, istiot və zövqünüzə görə digər ədviyyatlar vurun. Tavanı yağlayın. Kartofları tavaya yerləşdirin. Kiçik yağ dilimlərini kartofun üzərinə bir neçə yerdən yerləşdirin. Sobada bişməyə yerləşdirin. Bişməyinə 10-15 dəqiqə qalmış üzərinə pendir səpin. İsti-isti yeməyi məsləhət görürük.

Nuş olsun!

Etiketlər: yerləşdirin, istiot, üzərinə, sonra, dilimlərini, kartofun, Kiçik, Kartofları, ədviyyatlar, vurun, Tavanı, yağlayın, tavaya, Sobada, səpin, yeməyi, məsləhət, görürük, pendir, qalmış
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica