Tərkibi:- Qoyun əti
- Soğan
- Qızardılmış göbələk
- xaması
- Ədviyyatlar
- Emmental pendiri
Hazırlanması:Əti 2 sm qalınlığında dilimlərə bölün və yaxşı döyün. Daha sonra yağlanmış tavaya düzün. Ətin üzərinə ardıcıllıqla xırda doğranmış soğan, göbələk, ədviyyatlarla qarışdırılmış xamanı əlavə edin. Sonda isə püzərinə pendiri rəndələyin. Sobada 30-40 dəqiqə ərzində bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: göbələk, pendiri, qarışdırılmış, xamanı, ədviyyatlarla, soğan, xırda, doğranmış, əlavə, püzərinə, ərzində, bişirin, dəqiqə, Sobada, ardıcıllıqla, rəndələyin, Sonda, düzün, Emmental, qalınlığında