• Nar sousunda quzu əti və tərəvəz qarniri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 424

Tarix : 1.03.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2

Şef / Mənbə : barakat.az


Tərkibi:
toyuğun döş əti,
göbələk,
çedder pendiri,
kök,
kartof,
reyhan,
qaymaq,
ədviyyat qarışığı

Hazırlanması:
1. Əti qablaşdırmadan çıxardın, yuyun və suyunu qurudun. Orta odda qızdırılmış tavaya yağ əlavə edin, duzlanmış və istiotlanmış əti içinə qoyun və qızılı rəng alanadək hər tərəfdən 3-4 dəqiqə qızardın. Əti qızartdıqdan sonra onu salfet sərilmiş boşqaba qoyun.

2. Tərəvəzlərin hamısını yuyun. Bolqar bibəri və baş soğanı doğrayın. Onları yumşalanadək yağda qızardın. Zirinc əlavə edib kənara qoyun.

3. Orta odda qızdırılmış tavaya yağ və yumru-yumru doğranmış qabağı tökün. Duzlayın, istiotlayın və hazır olanadək qızardın.

4. Ət və tərəvəzləri boşqaba düzün, yaşıl soğan ilə bəzəyin. Nar sousunu sous qabında vermək olar və ya yeməyin üstünə əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qızardın, qoyun, qızdırılmış, tavaya, yumru, yuyun, boşqaba, qabağı, doğranmış, tökün, Duzlayın, istiotlayın, göbələk, kənara, Onları, doğrayın, yumşalanadək, yağda, Zirinc
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica