• Filette do polo resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 520

Tarix : 20.03.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : barakat.az


Tərkibi:
toyuq filesi,
göbələk,
qaymaq,
soğan,
Tamaşa düyüsü,
süyüd,
reyhan

Hazırlanması:
1. Qazanda suyu qaynadın, 1 litrə 1 ç.q. hesabı ilə duz əlavə edin və düyünü tökün. Düyünü qarışdırın və mütəmadi olaraq hazır olmasını yoxlayın. 10 dəqiqə ərzində bişirin. Düyü hazır olduqdan sonra süzgəcdən suyunu süzün.

2. Toyuq filesini duz və istiotla marinə edin.

3. Orta odda tavanı qızdırın, yağ əlavə edin və fileni tavaya qoyun. Fİleni qızılı rəng alanadək 3-4 dəqiqə ərzində hər tərəfdən qızardın. File hazır olduqdan sonra onu kağız salfeti sərilmiş qaba qoyun ki artıq yağı çəkilsin.

4. Göbələkləri sərbəst doğrayın və qızılı rıəng alanadək tavada 3 dəqiqə ərzində qızardın. Qaymaq əlavə edin, qarışdıraraq duzlayın və istiotlayın, odun gücünü azaldın, doğranmış şüyütü qatın və daha 1-2 dəqiqə ərzində hazırlayın.

5. Fileni boşqaba qoyun, üzərinə hazırlanmış sousu əlavə edin və düyü ilə birlikdə süfrəyə təqdim edin. Təamı reyhanlka bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: ərzində, əlavə, dəqiqə, qoyun, hazır, sonra, alanadək, olduqdan, qızardın, qızılı, doğrayın, rıəng, tavada, sərbəst, Qaymaq, çəkilsin, kağız, bəzəyin, tərəfdən, salfeti
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica