• Marinə edilmiş şərq sayağı toyuq qırmızı kartofla resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1122

Tarix : 30.03.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : barakat.az


Tərkibi:
toyuq budu (marinə),
qırmızı kartof,
pomidor çerri,
sarımsaq,
ədviyyat qarışığı,
cəfəri,
fermer sousu

Hazırlanması:
1. Marinə edilmiş toyuq budlarını paketdən çıxardın. Orta alovda qızdırılmış tavaya yağ əlavə edin və toyuqu tavaya yerləşdirin. 3-4 dəqiqə ərzində hər iki tərəfdən qızardın. Toyuq ətini çəngəl ilə 5-6 yerdən deşin, alovu gücünü orta-zəif səviyyəsinə qədər azaldın və daha 5 dəqiqə əırzində hər tərəfli qızardın. Çəngəl ilə əti deşin və qanlı mayenin çıxmamasını yoxlayın. Əgər ət deşildikdə maye axmırsa, demək toyuq hazıtdır..

2. Kartofu yuyun, qurudun və 5 mm enində xalqavari doğrayın (qabığını təmizləməyərək). Yüksək alovda qızdırılmış tavaya yağ əlavə edin və kartofu düzün. 2-3 dəqiqə ərzində hər tərəfdən qızardın. Hazır olduğunu yoxlayın və duzlayın.

3. Toyuqu və kartofu boşqaba qoyun və çerri pomidorları və təzə göyərti ilə bəzəyin. Sousu qabdan sous qabına boşaldın və təamla birlikdə süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, tavaya, toyuq, qızardın, əlavə, deşin, qızdırılmış, alovda, kartofu, tərəfdən, yoxlayın, ərzində, çerri, düzün, Yüksək, doğrayın, Kartofu, hazıtdır, demək, axmırsa
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica