• Can ətindən pendirli rulet qızardılmış kartofla resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 396

Tarix : 31.05.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2

Şef / Mənbə : barakat.az


Tərkibi:
can əti,
qauda pendiri,
üyüdülmüş suxari,
yumurta,
un,
kartof,
şüyüd,
şirin çili sousu

Hazırlanması:
1.Əti qablaşdırmadan çıxardın və salfetlə qurudun. Döyülmüş ətə duz və istiot əlavə edin və doğrama taxtasına yerləşdirin. Ətin qırağına nəzik doğranmış qauda pendiri qoyun, rulet şəkilində bükün və 3 hissəyə bölərək kəsin.

2.Yumurtanı qırın və çəngəl ilə çalın. 2 boşqab hazırlayın. Birinə un, digərinə isə üyüdülmüş suxarinı tökün.

3.Ruletləri bir-bir əvvəlcə una, sonra yumurtaya və daha sonra suxariyə batırın. Prosesi iki dəfə təkrarlayın. Ruletləri 5 dəqiqəlik soyuducuya yerləşdirin.

4.Kartofu yuyun, halqavari doğrayın və orta odda qızdırılmış tavada yağ ilə qızardın.

5.Sonra dərin tavada yağ əlavə edərək orta-zəif odda ruletləri 7-10 dəqiqə ərzində mütəmadi çevirərək qızardın,

6.Boşqaba qızardılmış kartofu qoyun, şüyüdlə bəzəyin. Yanında pendirli ət ruletlərini düzün və üzərinə svit çili sousunu əlavə edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, sonra, tavada, yerləşdirin, qızardın, qauda, pendiri, qoyun, üyüdülmüş, Ruletləri, doğrayın, qızdırılmış, halqavari, soyuducuya, batırın, suxariyə, yumurtaya, Prosesi, təkrarlayın, Kartofu
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica