• Toyuqlu tikə kotlet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 623

Tarix : 20.05.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 1-2

Şef / Mənbə : Mehriban (azerifoodie)


Tərkibi:
Toyuğun döş əti 200 qr
1 yumurta
1-2 y.q. smetan
1 y.q. qardalı nişastası
1 y.q. çörək qırıntısı( suxari)
Keşniş yada cəfəri
Duz , istiot
Qızartmaq üçün yağ

Hazırlanması:
1. Döş ətini çox xırda tikələrə bölmək. Bir qaba yığmaq və bura 1-2 y.q. smetan əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
2. Göyərtini çox xırda doğramaq, toyuğa əlavə etmək.
3. Qardalı nişastası, duz və istiotu vurun, yumurta qırın, yaxşı qarışdırın.
Əgər məhlul çox duru alınsa, bura 1-2 y.q. çörək qırıntısı əlavə edin ki yığılsın. Ancaq çox qatılaşdırmayın.
4. Tavada yağı isidin və bura məhluldan yemək qaşığı ilə götürüb yağın içinə yumru ləpik şəklində buraxın. Hər iki tərəfini orta od üstündə qızardın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qırıntısı, yaxşı, qarışdırın, çörək, xırda, smetan, yumurta, nişastası, yemək, qaşığı, məhluldan, isidin, yığılsın, Ancaq, qatılaşdırmayın, Tavada, götürüb, şəklində, buraxın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica