• Badımcan ikrası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4867

Tarix : 28.07.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
3 böyük badimcan
2 pomidor
2 bolqar biber
1 böyük kök
2 baş soğan
3 diş sarimsaq
1 x.q. tomat pastası
Duz
Istiot
Sarikok

Hazırlanması:
1.Baş soğanı və sarımsağı xırda kəsirik. Tavaya bitki yağı əlavə edirik və soğanla sarımsağı qovururuq.
2.Kökü sürtkəcdən keçirdib əlavə edirik tavaya.
3.Xırda kəsilmiş boqar bibəri əlavə edirik.
4.Xırda kəsilmiş badımcanı əlavə edirik və qarışdırırıq. Badımcan bütün yağı canına çəkəcək və dibi tuta bilər. Amma əlavə yağ etmirik, çünki sonda badımcan bişəndə yağ üzə çıxacaq.
5.Pomidorların qabığını soyub, xırda kəsin və əlavə edin tavaya.
6.Bir x.q. tomat pastasını 2 x.q. su ilə qarışdırıb əlavə edin tavaya.
7.Duz, istiot, sarıkök səpin və qarışdırın.
8.Qapağı bağlayıb 30-40 dəqiqə bişiririk, arada qarışdırırıq ki, dibi tutmasın.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: əlavə, edirik, tavaya, Xırda, xırda, tomat, sarımsağı, kəsilmiş, böyük, qarışdırırıq, qabığını, çünki, etmirik, Pomidorların, sonda, soyub, badımcan, bişəndə, çıxacaq, kəsin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN