• Badımcan ikrası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 625

Tarix : 28.07.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
3 böyük badimcan
2 pomidor
2 bolqar biber
1 böyük kök
2 baş soğan
3 diş sarimsaq
1 x.q. tomat pastası
Duz
Istiot
Sarikok

Hazırlanması:
1.Baş soğanı və sarımsağı xırda kəsirik. Tavaya bitki yağı əlavə edirik və soğanla sarımsağı qovururuq.
2.Kökü sürtkəcdən keçirdib əlavə edirik tavaya.
3.Xırda kəsilmiş boqar bibəri əlavə edirik.
4.Xırda kəsilmiş badımcanı əlavə edirik və qarışdırırıq. Badımcan bütün yağı canına çəkəcək və dibi tuta bilər. Amma əlavə yağ etmirik, çünki sonda badımcan bişəndə yağ üzə çıxacaq.
5.Pomidorların qabığını soyub, xırda kəsin və əlavə edin tavaya.
6.Bir x.q. tomat pastasını 2 x.q. su ilə qarışdırıb əlavə edin tavaya.
7.Duz, istiot, sarıkök səpin və qarışdırın.
8.Qapağı bağlayıb 30-40 dəqiqə bişiririk, arada qarışdırırıq ki, dibi tutmasın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, tavaya, Xırda, xırda, tomat, sarımsağı, kəsilmiş, böyük, qarışdırırıq, qabığını, çünki, etmirik, Pomidorların, sonda, soyub, badımcan, bişəndə, çıxacaq, kəsin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica