• Tərəvəzdi və Hinq quşlu zapekanka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 675

Tarix : 3-07-2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri / Börəklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
200 qr. hind quşu əti
1/2 pirasa soğanı
1 baş soğan
1 rəngli bolqar bibər
1/2 stakan süd
2 yumurta
50 qr. holland pendiri və ya mozzarella

Hazırlanması:
Hind quşu ətini duzdu suda bişiririk. Soba qabını zeytun yağı ilə yağlayırıq. Soğanları və bolqar bibəri xırda kəsirik qaba düzürük. Bişmiş əti kəsib üsdünə düzürük. Yumurtanı çalırıq, içinə süd və rəndələnmiş pendir əlavə edirik. Bu qarışımı üsdünə tökürük. Sobada 180 dərəcədə 30 dəq. bişiririk. Xama ilə servis edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bişiririk, üsdünə, bolqar, düzürük, çalırıq, içinə, Yumurtanı, rəndələnmiş, Bişmiş, kəsib, pendir, Sobada, dərəcədə, servis, tökürük, qarışımı, əlavə, edirik, kəsirik, bibəri
BİZİ İZLƏYİN