• Tərəvəzdi və Hinq quşlu zapekanka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 95

Tarix : 3.07.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri, Börəklər, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
200 qr. hind quşu əti
1/2 pirasa soğanı
1 baş soğan
1 rəngli bolqar bibər
1/2 stakan süd
2 yumurta
50 qr. holland pendiri və ya mozzarella

Hazırlanması:
Hind quşu ətini duzdu suda bişiririk. Soba qabını zeytun yağı ilə yağlayırıq. Soğanları və bolqar bibəri xırda kəsirik qaba düzürük. Bişmiş əti kəsib üsdünə düzürük. Yumurtanı çalırıq, içinə süd və rəndələnmiş pendir əlavə edirik. Bu qarışımı üsdünə tökürük. Sobada 180 dərəcədə 30 dəq. bişiririk. Xama ilə servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişiririk, üsdünə, bolqar, düzürük, çalırıq, içinə, Yumurtanı, rəndələnmiş, Bişmiş, kəsib, pendir, Sobada, dərəcədə, servis, tökürük, qarışımı, əlavə, edirik, kəsirik, bibəri
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica