• 7 şvab toyuğu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5124

Tarix : 18.09.2014, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 iri toyuq

İç üçün:
100 q əriştə
1 soğan
100 q qaraciyər
100 göbələk konservi
1 x.q. yumşaq pendir
reyhan
muskat cevizi

Hazırlanması:

Toyuğu təmizləyin, üzərinə duz, istiot, başqa bəyəndiyiniz ədviyyat çəkin. Əriştəni azca duzlanmış suda tam hazır olanadək bişirin.

Doğranmış soğanı, qaraciyəri 3-5 dəqiqə qovurun. Sonra göbələk və 3-4 x.q. su əlavə edin, daha 3 dəqiqə bişirin. Ədviyyat əlavə edib, pendir və əriştəylə qarışdırın. Soyudun.

Toyuğun içini bu qarışıqla doldurun, tikin. Üzərinə ərinmiş kərə yağı çəkin. Üstünə folqa çəkib sobada 1 saat 15 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, bişirin, pendir, göbələk, əlavə, çəkin, qarışdırın, Soyudun, Ədviyyat, əriştəylə, Sonra, qaraciyəri, qovurun, Toyuğun, qarışıqla, folqa, çəkib, sobada, olsun, Üstünə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica