• Suxarikli ət resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 464

Tarix : 10.11.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : menim_sufrem


Tərkibi:
300 qr ət (sümüksüz),
200 qr suxarik,
2 ədəd baş soğan (orta ölçülü),
1 st bulyon,
duz, istiot, sarıkök

Hazırlanması:
Əvvəlcə əti xırda kublar şəklində doğrayıb, qaynadırıq. Soğanı “samanvari” doğrayıb, yağda qovururuq. Üzərinə bulyonunu süzdüyümüz əti əlavə edib, birlikdə 5-7 dəqiqə qovururuq. Son olaraq suxarikləri əlavə edirik və ətin bulyonundan az-az götürüb üzərində gəzdirərək tökürük. Duz, istiot və sarıkök əlavə edib, 7-10 dəqiqə bişdikdən sonra ocaqdan götürürük. İstəyə görə düyü, kartof qızartması və ya qarabaşaqla birlikdə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, sarıkök, qovururuq, doğrayıb, istiot, birlikdə, dəqiqə, tökürük, gəzdirərək, bulyonundan, edirik, bişdikdən, götürüb, üzərində, ocaqdan, qarabaşaqla, süfrəyə, bilərsiniz, qızartması, Kartoflarla
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica