• Mal ətindən kələm dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 808

Tarix : 17-12-2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Dolmalar / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : from_sevas_kitchen


Tərkibi:
Mal əti 500 gr.
Baş soğan 200 gr.
Düyü 70 gr.
Şüyüd, keşniş
Tomat pastası
Pomidor
Kələm
Yağ

Hazırlanması:
Ət və soğandan qiymə hazırlanır. Qiyməyə 1 ç.q. kərə yağ əlavə edin, qiyməni qarışdırın. Duz, istiot, xırdalanmış göyərti, düyü, tomat pastası ve ya pomidor qiyməyə əlavə edin. Yarpaqra qiymeden qoyub bukuruk. Qazana yag elave olunur ve kelem yarpaqlari qazanin dibine duzulur. Uzerine artiq buktuyumuz dolmalari duzuruk. Yariya geder su tokub 1 saata yaxin kicik odda bisiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: pastası, əlavə, qazanin, dibine, duzulur, Uzerine, yarpaqlari, kelem, Qazana, elave, olunur, artiq, buktuyumuz, tokub, saata, bisiririk, yaxin, geder, Yariya, bukuruk
BİZİ İZLƏYİN