• Kabak qovurması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6919

Tarix : 18.12.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : from_sevas_kitchen


Tərkibi:
250 qr qiymə
2 ədəd kabak
1 baş soğan
1 pomidor
Duz, istiot
bişirmək üçün zeytun yağı

Hazırlanması:
Soğanı xırda-xırda doğrayıb, yağda qızardın.
Kabakların qabığını soyub, ortadan bölün. Xirda doğrayıb, soğanın üzərinə əlavə edin. Uzerine pomidoru xirda dograyin.Tavanın qapağını bağlayıb. Kabakların bişməsini gözləyin və zövqə görə duz, istiot vurun. Kənarda qiyməni yagda qovurub kabaklarin uzərinə elave edib bişirməyə davam edirik.
Kabak qovurması qatıqla da çox ləzzətli olur.

Nuş olsun!


Etiketlər: xırda, doğrayıb, istiot, Kabakların, vurun, Kənarda, qiyməni, yagda, zövqə, gözləyin, qapağını, bağlayıb, bişməsini, qovurub, kabaklarin, qatıqla, davam, edirik, Kabak, ləzzətli
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN