• Ətli buğlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 49216

Tarix : 31.05.2014, 20:05

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq ət (dana ya da quzu)
3 ədəd pomidor
2 ədəd baş soğan
1 ədəd şirin bibər
7-8 ədəd alça turşusu
Duz

Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra dörd bölüb nazik doğrayırıq.
Şirin bibəri yuyub halqa ya da uzunsov doğrayırıq.
Pomidorun qabığını soyub halqa doğrayırıq.
Birinci əti yuyub qazanın içinə düzürük.
Sonra doğranmış soğanı tökürük.
Alça turşusunu yuyub soğanın üstündən qoyuruq.
Doğranmış bibəri tökürük.
Halqa doğradığımız pomidoru düzürük.
Üstünə 1/2 st su töküb duz əlavə edib vam odda 2-2,5 saata bişiririk.
Hazır olanda yağa düşəcək az suyu qalacaq.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayırıq, yuyub, halqa, qabığını, bibəri, tökürük, düzürük, soyub, Halqa, Doğranmış, turşusunu, soğanın, üstündən, qoyuruq, doğradığımız, pomidoru, olanda, düşəcək, qalacaq, olsun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica