Tərkibi:spagetti
750 q şampinyon
225 ml qaymaq
2 x.q. soya sousu
2 x.q. bitki yağı
1-2 diş sarımsaq (istəyə görə)
Hazırlanması:Şampinyonları nazik doğrayın. 15 dəqiqə qovurun (bu müddətdə suyu qurumalı, göbələklər qızılı rəng almalıdır).
Göbələyi qarışdıra-qarışdıra qaymaq və soya sousunu əlavə edin, sousun həcmi azalınca (təxminən 3-5 dəqiqə) qarışdıraraq bişirməyə davam edin. Sonda istəyə görə əzilmiş sarımsaq əlavə edin.
Əlüstü spagettini qaynadıb süzün. Sousu üstünə gəzdirin. Süfrəyə isti-isti verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: istəyə, dəqiqə, əlavə, sarımsaq, qarışdıra, qaymaq, Sonda, əzilmiş, davam, Əlüstü, qarışdıraraq, azalınca, təxminən, spagettini, bişirməyə, qaynadıb, Süfrəyə, verin, olsun, gəzdirin