• Falafel resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 25 935

Tarix : 29-09-2014, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Falafeli ərəb mətbəxinə aiddir.

Tərkibi:
450 q noxud
2-3 ortaboy soğan
2-3 diş sarımsaq
1 dəstə cəfəri
1 dəstə keşniş
duz, ağ istiot, zirə
fritür üçün yağ

Hazırlanması:
Noxudu yaxşıca yuyun, bir gecə duzlanmış və bir çimdik soda vurulmuş suda saxlayın.

Sabahı gün bütün ərzaqları ət maşınından, yaxud kombayndan keçirin. Dənəvər kütlə alınacaq.

Bundan küftələr düzəldin. Qaynar yağda qızılı rəng alanadək qovurun. Yağını çəkməsi üçün salfetin üstünə düzün.

Küncüt sousu və marinə edilmiş tərəvəzlərlə süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: dəstə, yağda, qızılı, alanadək, qovurun, Qaynar, düzəldin, kütlə, Dənəvər, alınacaq, Bundan, küftələr, Yağını, salfetin, tərəvəzlərlə, edilmiş, süfrəyə, bilərsiniz, olsun, marinə
BİZİ İZLƏYİN