• Kərə yağında krevetka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1007

Tarix : 16.02.2018, 22:50

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
zolaqlı krevetka- 500 qram
sarımsaq – 1-2 diş
çili bibəri
kərə yağı - 100 qram
zeytun yağı – 5 xörək qaşığı
zövqə görə duz, ədviyyat, göyərti

Hazırlanması:
Zeytun və kərə yağını tavada əridin. Xırda doğranılmış çili bibərini, sarımsağı yağda 2-3 dəqiqə qovurun, daha sonra krevetka və göyərtini əlavə edin. Tavanı oddan götürdükdən sonra üzərinə limon şirəsi səpin. Tavanın qapağını 2-3 dəqiqə örtün. Krevetka həm isti xörək, həm də soyuq qəlyanaltı kimi süfrəyə vermək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, xörək, krevetka, dəqiqə, üzərinə, limon, götürdükdən, Tavanı, göyərtini, əlavə, şirəsi, oddan, qapağını, süfrəyə, vermək, olsun, qəlyanaltı, soyuq, Tavanın, örtün
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN