• Xamalı krevetka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 195

Tarix : 16-02-2018, 23:10

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Krevetka 1 kq, bişmiş və ya çiy krevetka istifadə etmək olar
smetan sousu - 2 stəkan
kərə yağı - 1 xörək qaşığı
pendir- 2 xörək qaşığı
kartof - 5-6

Hazırlanması:
Zirehindən təmizlənmiş və xırda doğranılmış krevetkanı tavaya tökün, daha sonra azca qızardılmış kartofu, smetan sousunu, süzgəcdən keçirilmış sousu əlavə edin. Sobada üzəri qızarana qədər bişirin.

Smetan sousunun hazırlanma qaydası belədir:

200 qram xamaya 1 xörək qaşığı un, duz əlavə edin. 5 dəqiqə inqrediyentləri yaxşıca qarışdırın. Bu sousdan başqa xörəklərin hazırlanmasında da istifadə etmək olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, xörək, sousu, əlavə, smetan, etmək, istifadə, qaydası, hazırlanma, sousunun, Smetan, qədər, Sobada, üzəri, qızarana, belədir, bişirin, yaxşıca, xörəklərin, hazırlanmasında
BİZİ İZLƏYİN