Tərkibi:Krevetka 1 kq, bişmiş və ya çiy krevetka istifadə etmək olar
smetan sousu - 2 stəkan
kərə yağı - 1 xörək qaşığı
pendir- 2 xörək qaşığı
kartof - 5-6
Hazırlanması:Zirehindən təmizlənmiş və xırda doğranılmış krevetkanı tavaya tökün, daha sonra azca qızardılmış kartofu, smetan sousunu, süzgəcdən keçirilmış sousu əlavə edin. Sobada üzəri qızarana qədər bişirin.
Smetan sousunun hazırlanma qaydası belədir:
200 qram xamaya 1 xörək qaşığı un, duz əlavə edin. 5 dəqiqə inqrediyentləri yaxşıca qarışdırın. Bu sousdan başqa xörəklərin hazırlanmasında da istifadə etmək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, xörək, sousu, əlavə, smetan, etmək, istifadə, qaydası, hazırlanma, sousunun, Smetan, qədər, Sobada, üzəri, qızarana, belədir, bişirin, yaxşıca, xörəklərin, hazırlanmasında