• Düyülü krevetka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 332

Tarix : 16.02.2018, 23:50

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
krevetka - 500-600 qram
soğan - 3-4 ədəd
düyü – 1 stəkan
pendir - 50 qram

Sous üçün:
Su - 1-2 stəkan
kərə yağı 2-3 çay qaşığı
un - 1 çay qaşığı
kök – 2 ədəd
soğan – 1-2 ədəd
tomat pastası – 1 xörək qaşığı
şəkər – 1 çay qaşığı
duz, ədviyyatlar.

Hazırlanması:
Krevetkanı azca duz əlavə edilmiş suda qaynadın. Suyunu süzdükdən sonra xırda-xırda doğrayın. Soğanı yağda qovurduqdan sonra krevetka ilə qarışdırın. Üzərinə duz, ədviyyat, tomat pastası vurun. Düyünü ayrıca qarışdırın. Düyü soyuduqdan sonra üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpin.

Xörəyi süfrəyə verəndə boşqaba birinci düyünü çəkin, üzərinə krevetkanı qoyun.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, sonra, xırda, qarışdırın, üzərinə, pastası, tomat, krevetka, soğan, stəkan, pendir, səpin, keçirilmiş, ayrıca, Xörəyi, soyuduqdan, sürtgəcdən, birinci, krevetkanı, qoyun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica