• Kabak souslu bifşteks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 143

Tarix : 5.11.2018, 20:40

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
45 qram dilim-dilim kəsilmiş kabak
Yarım su stəkanı qırmızı şərab sirkəsi
1 xörək qaşığı qıyılmış kəklikotu (bəzək üçün yarpaqları)
4/1 su stəkanı zeytun yağı
Duzu
Təzə qara istiot
650 qram dilim-dilim kəsilmiş sinə bifşteks

Hazırlanması:
Bir orta qabın içində kabak, sirkə, doğranmış kəklikotu və zeytun yağını birləşdirin; Duz və istiot ilə birləşdirərək qarışdırın. Bu qarışığı kənara alın və döyərək nazikləşdirdiyiniz mal ətinizi istədiyiniz şəkildə bişirin. Əti biraz istirahət etdirdikdən sonra parçalara ayırın. Üzərinə hazırladığınız sousu tökün və kəklikotu yarpaqları bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dilim, kəklikotu, zeytun, yarpaqları, stəkanı, istiot, kəsilmiş, kabak, biraz, istirahət, istədiyiniz, nazikləşdirdiyiniz, döyərək, ətinizi, etdirdikdən, şəkildə, bişirin, parçalara, tökün, bəzəyin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica