• Bibəriyəli kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 190

Tarix : 5.11.2018, 20:45

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
4 kartof
Təzə biberiye
Zeytun yağı
Duz
Təzə istiot

Hazırlanması:
Əvvəla, kartofları çox yaxşı təmizləyib qabığını soyun təxminən 10 dəqiqə qaynadın. Sonra kartofları ortadan eninə ikiyə kəsib bir tavanı qızdırırsınız zeytun yağının içərisinə qabıqları çölə baxacaq şəkildə yerləşdirin. Ara sıra çevirərək, qabıq hissələrinin da qızarmasını təmin edin. Son mərhələdə duz, istiot və bibəriyə yarpaqları səpib, biberiyələr yanmadan süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, kartofları, çevirərək, hissələrinin, qızarmasını, qabıq, şəkildə, içərisinə, qabıqları, baxacaq, təmin, yerləşdirin, bibəriyə, süfrəyə, verin, olsun, yanmadan, biberiyələr, yağının, yarpaqları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica