• Toyuq ləvəngisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 318

Tarix : 26.11.2018, 01:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Pappy’s Kitchen




Tərkibi:
Bir ədəd toyuq.
100qram çəkilmiş qoz
2 yemək qaşığı zeytun yağı
4 yemək qaşığı Urub
1 böyük soğan
Duz,
istiot

Üzəri üçün:
2yemək qaşığı Urub.

Hazırlanması:
Toyuqun içini yaxşıca temizləyib yuyuruq.
İçini və üzərini çox az duzlayırıq. Soğanı rəndələyib suyunu sıxırıq. Qozun üzərinə soğan, urub, duz, istiot, zeytun yağını əlave edib qarışdırırıq. İçliyimizi toyuğun içinə doldururuq. Üzərinə urub sürtüb, 180 dərəcədə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, soğan, istiot, yemək, zeytun, yağını, əlave, qarışdırırıq, suyunu, sıxırıq, İçliyimizi, üzərinə, Qozun, Üzerinə, 180derecede, bişiririk, olsun, sürtüb, rəndələyib, içinə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica