• Toyuq ləvəngisi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5 082

Tarix : 26-11-2018, 01:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Pappy’s Kitchen


Tərkibi:
Bir ədəd toyuq.
100qram çəkilmiş qoz
2 yemək qaşığı zeytun yağı
4 yemək qaşığı Urub
1 böyük soğan
Duz,
istiot

Üzəri üçün:
2yemək qaşığı Urub.

Hazırlanması:
Toyuqun içini yaxşıca temizləyib yuyuruq.
İçini və üzərini çox az duzlayırıq. Soğanı rəndələyib suyunu sıxırıq. Qozun üzərinə soğan, urub, duz, istiot, zeytun yağını əlave edib qarışdırırıq. İçliyimizi toyuğun içinə doldururuq. Üzərinə urub sürtüb, 180 dərəcədə bişiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, soğan, istiot, yemək, zeytun, yağını, əlave, qarışdırırıq, suyunu, sıxırıq, İçliyimizi, üzərinə, Qozun, Üzerinə, 180derecede, bişiririk, olsun, sürtüb, rəndələyib, içinə
BİZİ İZLƏYİN