• Tas kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 610

Tarix : 30.01.2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
1200 qram quşbaşı doğranmış qoyun ya da dana əti,
Yarım su stəkanı zeytun yağı,
1 ədəd soğan,
6 diş sarımsaq,
2 şorba qaşığı pomidor tomatı,
1 ədəd dəfnə yarpağı,
10 ədəd əzilməmiş istiot,
1 şirniyyat qaşığı un,
Bir litrə yarım isti su,
Duz

Hazırlanması:
Zeytun yağını bir qazana alıb əti əlavə edin.
Ət suyunu saldıqdan sonra qazanın qapağını qapadın və 10 dəqiqə qovurun. Suyu qurumağa başladıqdan sonra qapağını açıb üzərinə soğan və sarımsaqları bütöv halda əlavə edin.
Un xariç diğər ərzaqları da əlavə edin. 5 dəqiqə qədər birlikdə qovurun.
Ardından unu əlavə edib bir iki çevirin və suyunu, duzunu əlavə edin.
Yemək bişərkən əmələ gələn köpükləri ara- sıra alın.
Köpük bitincə qazanın qapağını qapadıb vam odda bir saat yarım bişirin.
Kartof pürəsi xaric də servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qapağını, yarım, suyunu, qazanın, qovurun, qaşığı, sonra, dəqiqə, soğan, çevirin, duzunu, Yemək, bişərkən, Ardından, qədər, halda, xariç, diğər, ərzaqları
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica