Tərkibi:1 kq orta yağlı dana ətindən qiymə,
1 su stəkanı un,
2 çay qaşığı duz,
1 çay qaşığı istiot,
Qızartmaq üçün:duru yağ
Hazırlanması:Qiyməni duz ilə yaxşıca yoğurun.
İstiotu və duzu da əlavə edərək yenidən yoğurun.
Kəsmə taxtasının üzərinə un səpib yoğurduğunuz köftəni düz bir daş və yaxud da stəkan altı ilə yenidən döyün.
Döydüyünüz qiymə əlinizə yapışmayacaq hala gəlincəyə qədər döyməyə davam edin.
Döydüyünüz köftədən ovuc içi böyüklüyündə parça alın və ovuc içi böyüklüyündə köftəni un səpdiyiniz kəsmə taxtasının üzərinə qoyun.
Küftələri döyərək böyüdün və bol yağda qızardın.
Yanına pomidor və bibər qızardaraq isti halda servis edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: taxtasının, yenidən, üzərinə, köftəni, böyüklüyündə, yoğurun, Döydüyünüz, qaşığı, qiymə, qoyun, Küftələri, kəsmə, səpdiyiniz, davam, köftədən, ətindən, parça, döyərək, böyüdün, qızardaraq