• Qeyri-adi dada malik döş əti qızartması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 871

Tarix : 15-10-2020, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər / Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
* döş əti - 4 ədəd
* ərik - 250 qram
* pendir - 100-150 qram
* sarımsaq - 2 diş
* smetan - 2-3 xörək qaşığı
* duz, istiot, xoşladığınız ədviyyat

Hazırlanması:
Döş əti təmiz yuyulur. Uzunu istiqmətində orta hissəsndən cib şəklində kəsilir. Döş ətinin içərisinə ən çox xoşladığınız ədviyyatlar və duz səpilir və ortadan bölünmüş əriklər ətin içərisinə qoyulur. Pendir xırdalnır və smetanla qarışdırılıb ətin kəsik atılan hissəsindən içərisinə doldurulur. Döş ətinin kəsilən hissəsi diş çöpləri ilə birləşdirilir və qaba yığılır. Ətin üstündən duz, isitiot,ədviyyatlar səpilir və üstünə rəndələnmilş pendir qoyulub sobada bişirilir.
Döş əti 180*-də 40 dəqiqə ərzində bişirilib hazır olur.

Nuş olsun!
Etiketlər: içərisinə, ədviyyatlar, xoşladığınız, ətinin, pendir, səpilir, çöpləri, hissəsi, kəsilən, kəsik, qarışdırılıb, atılan, hissəsindən, doldurulur, birləşdirilir, üstündən, dəqiqə, bişirilir, ərzində, bişirilib
BİZİ İZLƏYİN